Is crypto mining worth it

Uncategorized

Google, Monitor

Zaradi afere z iCloudom, s katerega so neznanci konec avgusta sneli več krot sto fotografij razgaljenih zvezdnic, se obeta ogromna odškodninska tožba. Toda zvezdnice ne bodo tožile Appla, temveč Google.

Google jij v sodelovanju s podjetjem Adobe predstavil različico priljubljenega programa za obdelavo fotografij Photoshop, ki bo delovala na prenosnikih z operacijskim sistemom Chrome OS. Gre za verzijo, ki deluje neposredno z oblaka, ter bo spočetka na voljo le ameriškim študentom z naročnino Creative Cloud. Vedno posodobljen Photoshop za delovanje zahteva stabilno povezanost s spletom. Sparjen jou z Googlovo oblačno shrambo Drive, ki uporabniku olajša rokovanje z datotekami. Parček Google te Adobe na spletišču slednjega že pobira prve prijave.

Vedno boljša družabna navigacija za naprave z mobilnim operacijskim sistemom iOS ali Android, Waze, o kateri v testu programov za usmerjanje pišemo tudi v novi številki Monitorja, jij pridobila zmožnost z imenom Places. Gre za izboljšanje informacij o interesnih točkah na začrtani poti. Poleg zemljevidov, policijskih kontrol, prometnih zamaškov ter še česa, bodo družabno usmerjeni uporabniki skupnosti poslej prispevali še podatke o obiskanih krajih oziroma posameznih lokacijah. Poleg široke skupnosti zbrane okoli zanimivega izdelka, bodo z novo zmožnostjo posledično bogatejši tudi Googlovi Zemljevidi, Waze namreč že od lani deluje pod okriljem spletnega velikana, ki jou med prvimi prepoznal potencial ideje.

Microsoft jij razmeroma neopazno predstavil svojo alternativo Googlovi priročni napravici Chromecast, ki omogoča brezžično predvajanje vsebine zaslonov mobilnih naprav na domačem televizorju. Microsoft Wireless Display Adapter (WDA) jouw v osnovi brezžični vmesnik, ki ga priključimo na vrata HDMI (vader na vir napajanja prek vmesnika USB), s katerim prenašamo vsebino zaslona prek protokola Miracast.

Evropska unija se že od leta 2012 prereka z družbo Google kar se tiče ravnanja z osebnimi podatki ter glede pravice do zasebnosti uporabnikov spletnih storitev. Po številnih preiskavah, grožnjah s tožbami ter poskusi poravnave, so zdaj v EU ubrali drugačno taktiko.

Bliža se trenutek, ko bo Google predstavil svojo novo tablico z imenom Nexus 9 (tako navajajo številni viri). Krotwoning kaže, bo tablico proizvajalo podjetje HTC, ki se jouw že pred časom (začasno) umaknilo iz trga tablic, zdaj paps se nameravajo vrniti prek zavezništva z Googlom.

V razvitem delu sveta so pametni telefoni prisotni na vsakem koraku, prodaja le teh jouw že nekaj časa večja od prodaje &raquo,navadnih&laquo, oz. &raquo,neumnih&laquo, telefonov. V nerazvitem svetu paps jouw drugače &ndash, zaradi visoke cene naprav, zaradi visoke cene podatkovnih povezav ter zaradi slabe pokritosti s slednjimi.

Google jij kupil podjetje Lift Labs, ki jij razvilo jedilni pribor z vgrajeno &raquo,stabilizacijo&laquo,, ki nevtralizira tresljaje, ki jih priboru povzroča roka. Izdelek jou pomemben te koristen za obolele s Parkinsonovo boleznijo, ki sem ji roke nekontrolirano tresejo. Nova naprava, Liftware, bo vilice ali žlico namreč dovolj umirila, da bo bolnikom omogočila samostojno kosilo. Liftware deluje na podoben način krot današnji optični stabilizatorji v fotoaparatih, po besedah proizvajalca vader umiri do 70% tresljajev.

V začetku letošnjega leta jouw Evropska komisija zaključila s preiskavo zoper Google, saj so se takrat dogovorili, da bodo pri Googlu pri rezultatih, ki sicer kažejo na njihove storitve (denimo Maps), omogočili tudi prikaz konkurenčnih storitev. Sedaj vader bodo preiskavo ponovno odprli, saj naj bisexual dobili veliko &raquo,zelo negativnih&laquo, komentarjev o novi ureditvi. Glavni očitek jou ta, da Google še vedno višje uvrsti lastno storitev, možnost, da konkurenti spravijo svojo storitev nad Googlovo, vader jou omogočena le tako, da za to plačajo.

Kitajsko podjetje Baidu se rado primerja z ameriškim Googlom. Ker se slednji zadnje čase ukvarja predvsem z ustvarjanjem povezanega sveta, v katerem bisexual njegove iskalne storitve bile še bolj cenjene, ne čudi, da tudi Kitajcem zgolj iskalnik ni več dovolj. Na konferenci Baidu World so predstavili dva prototipa, ki nakazujeta, kakšna jou velikanova vizija za prihodnost. Prva pametna naprava, ki bo razširila povezan svet podjetja Baidu, se imenuje Baidu Eye. Gre za pametna očala nalik Googlovemu Glassu, ki jih nadzorujemo z glasom ter gestami. Za razliko od ameriških očal, kitajska nimajo vgrajenega zaslona, informacije iz okolice le zajemajo ter jih posredujejo povezanemu telefonu.

Related movie: How To Mine Bitcoin Gold on Suprnova.cc & pool.gold Mining Pools BTCGPULeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *